ADNAN BAŞKAN’DAN DUYGULANDIRAN ZİYARET

Askerlik görevi sırasında rahatsızlanarak sakat kalan 72 yaşındaki Kerem Kaya’yı evinde ziyaret eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,  uzun süredir evinden çıkamayan Kaya’ya tekerlekli sandalye hediye etti.

Torbalı’nın Eğerci mahallesinde yaşayan 72 yaşındaki Kerem Kaya,  askerlik görevi sırasında geçirdiği ağır bir hastalık sonucu sakatlandı.  Uzun süredir evinden çıkamayan Kaya’nın durumundan haberdar edilen Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, yaşlı adımı evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti.

Evde Bakım Hizmet Birimi personeliyle birlikte Kerem Kaya’nın evine giden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,  yardıma, bakıma muhtaç vatandaşlarla ilgili olarak sürekli veriler toplandığını, muhtarlardan, mahalle sakinlerinden gelen talepler, bilgiler doğrultusunda yardımda bulunduklarını belirterek şunları söyledi “Kerem Kaya’nın durumunu öğrendiğimde hemen  Evde Bakım Birimimize talimat verdim. Yapılan işleri yerinde görmek içinde bizzat kendim geldim.  Gezebilmesi için tekerlekli sandalye de verdik. Bakımını üstleneceğiz, ne sorunu olursa yardımcı olunacak.  Zaten asıl belediyecilik  hizmeti de  budur. Vatandaşın yarasına merhem, yalnızlığına ortak olmaktır” şeklinde konuştu.

EVDE BAKIM BİRİMİ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Torbalı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile yaş sınırı olmaksızın yatağa bağımlı hastalar için Evde Bakım Hizmet Birimi’ni kurmuştu. 7  ay önce kurulan birim bir program dahilinde düzenli biçimde bin 150 hastaya  bakıyor.

11 Ağustos 2017 2:26