ADNAN BAŞKAN AŞURE DAĞITTI

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşure ikram etti.

Torbalı Barış Yapı sitesinde kurulan dağıtım standına gelen Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve eşi Arzu Görmez burada vatandaşlara aşure dağıttı. Muharrem aylarını kutladı.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,  Muharrem ayı dolaysıyla Türkmenköy de ve ayrıca Belediye meydanında da vatandaşlara aşure dağıtılacağını belirterek şunları söyledi “  benzer bir çalışmayı  Göllüce mahallesinde gerçekleştireceğiz. İslam âleminin manevi anlamda değer verdiği Muharrem ayında Peygamber Efendimiz (s.a.v)’ in biricik torunu Hz. Hüseyin ve arkadaşlarının  şehit edildiği aydır. Tarihimizin her döneminde Müslümanların arasına nifak sokmaya çalışan şer odakları olmuştur. Muharrem ayının bütün İslam alemine huzur, dayanışma, yardımlaşma, hoşgörü getirmede bir vesile olmasını diliyorum.

04 Ekim 2017 5:02